Ad
Ad
Ad

Правим месечното планиране и гледаме напред за най-добрите #хаштагове и интересни събития, които марките и рекламните специалисти е хубаво да имат предвид през месец август.

1 август е #NationalGirlfriendsDay. Годишното събитие за партньорите да празнуват своите любими и за жените да празнуват своите приятелки.

Висшата лига се завръща малко по-рано от нормалното това лято, за да има почивка за Световното първенство по футбол 2022 през зимата. Първият мач на новия сезон е вечерта в петък, 5 август, последван от пълен кръг от мачове в събота и неделя.

На 8 август е #InternationalCatDay, когато празнуваме милите същества и повишаваме осведомеността за това как да се грижим за тях и да ги защитаваме. Наричан е още #WorldCatDay.

Празнуваме литературата и любовта към четенето на 9 август с #NationalBookLoversDay. Популярното събитие се пада на тази дата всяка година.

Знаете ли, че лъвовете почиват и спят до 20 часа на ден? Тогава може би е подходящо, че #WorldLionDay и #NationalLazyDay се падат на една и съща дата – 10 август.

На 13 август е #NationalProseccoDay. Честването на популярната газирана напитка се провежда всяка година на тази дата и тази година удобно се пада в събота.

И докато Националният ден на просекото е в събота, #NationalRelaxationDay, тази година е в понеделник (15 август), което не е чак толкова подходящо. Особено, ако сте с деца вкъщи, които тичат на воля по време на лятната ваканция.

19 август е #WorldPhotoDay. Годишният празник на фотографията е актуална тема всяка година, тъй като потребителите на социалните медии споделят най-добрите си изображения в редица платформи.

В САЩ е #WomensEqualityDay на 26 август. Годишното събитие отбелязва годишнината от получаването на правото на глас на жените, което беше потвърдено на 26 август 1920 г. с 19-та поправка към конституцията на Съединените щати.

Представихме Международния ден на котката по-рано в статията, така че е справедливо да признаем и #NationalDogDay, който се пада на 26 август. Годишната кампания е за повишаване осведомеността за броя на кучетата, които се нуждаят от спасяване и настаняване всяка година, както и признаването на стойността на кучетата като членове на семейството и техните роли в множество професии.

В Щатите на 29 август #USOpen започва във Флашинг Медоус. След това тенис турнирът от Големия шлем ще продължи до 11 септември.

Междувременно, в Испания, участниците във фестивала #LaTomatina се замерят със 125 000 килограма зрели домати Празненството се провежда се всяка година в последната сряда на август.

***

Фото: Unsplash

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.