Ad
Ad
Ad

Правим месечното планиране и гледаме напред за най-добрите #хаштагове и интересни събития, които марките и рекламните специалисти е хубаво да имат предвид през месец април.

Започваме с 1 април ден на шегата.

На рождения ден на Ханс Кристиан Андерсен, 2 април е Международния ден на детската книга. Ежегодното събитие празнува детската литература и любовта към четенето.

Наградите #GRAMMYAwards се провеждат в Лас Вегас на 3 април, домакин е Тревър Ноа. Събитието за музикални награди първоначално беше насрочено за януари, но беше отложено поради големия брой случаи на COVID-19 по това време.

На 6 април е #WorldPhysicalActivityDay – международен ден на спорта за развитие и мир, който предхожда #WorldHealthDay на 7 април – международен ден на здравето.

9 април е  #NatonalUnicornDay, празнуващ митичното създание.

Джейсън Манфорд е домакин на #OlivierAwards в Лондон на 10 април. Престижните театрални награди се състояха силно ограничено миналата година поради липсата на продукции през 2020.

Също на 10 април празнуваме нашите братя и сестри #SiblingsDay.

Формула 1 се завръща в Австралия на 10 април. Състезанието #AusGP в Мелбърн последно се проведе през 2019 г. Очаква се Люис Хамилтън и Макс Верстапен да се изправят един срещу друг за първи път след драматичния и противоречив финал на сезон 2021.

#NationalPetDay е на 11 април, предоставяйки възможност да празнуваме и споделяме снимки на нашите любими домашни любимци в социалните медии през целия ден.

Емблематичният фестивал #Coachella се завръща в Empire Polo Club в Калифорния от 15-17 април, след като беше отменен през 2021 г. заради пандемията. Фестивалът се завръща за втори уикенд от 22-24 април. Хедлайнерите тази година включват Хари Стайлс, Били Айлиш и Йе (Кание Уест).

18 април е Международният ден за опазване на паметниците на културата. #WorldHeritageDay е годишно събитие празник на културното и архитектурно наследство по целия свят.

Един от най-почитаните християнски празници Великден е на 24 април.  Великденските пости  тади година започнаха на 7 март и продължават до 23 април, включително

На 27-ми април се отбелязва Световният ден на дизайна.

***

Фото корица: Unsplash

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.