Ad
Ad
Ad

Правим месечното планиране и гледаме напред за най-добрите #хаштагове и интересни събития, които марките и рекламните специалисти е хубаво да имат предвид през месец юли.

#JulyMorning е ежегоден български празник, който се отбелязва вeчерта преди и първия ден на юли. В дните преди 1 юли хората от цяла България пътуват (често на стоп) до Черноморието, за да посрещнат първите слънчеви лъчи в първия ден на месеца.

Tour de France 2022 (#TDF2022), най-престижното колоездачно състезание в света, започва в Копенхаген на 1 юли. Най-добрите състезатели цял месец  се състезават в Европа, преди да пресекат финалната линия в Париж на 24 юли.

На 3 юли стартира #ParisHauteCouture във Франция. По време на модното събитие от висок клас дизайнерите представят най-новите си колекции пред медиите в продължение на цели пет дни.

Формула 1 #BritishGP се провежда в Силвърстоун на 3 юли, с участието на Люис Хамилтън и Макс Верстапен на пистата и множество фенове на знаменитостите в кулоарите.

Отбелязваме #NationalBikiniDay на 5 юли , когато е годишнината от изобретяването на банските костюми от две части от френския дизайнер Louis Reard през 1946 г.

7 юли е Световен ден на шоколада #WorldChocolateDay. Ако един ден за празнуване на сладкото лакомство не ви е достатъчен, предстои и #NationalMilkChocolateDay по-късно през месеца – на 28 юли.

#Wimbledon приключва уикенда на 9-10 юли с финал жени в събота и финал за мъже в неделя.

#MiamiSwimWeek се провежда във Флорида от 14 до 21 юли, където се демонстрират най-новите модели на бански костюми и плажно облекло чрез серия от модни ревюта, презентации и инсталации.

На 17 юли е #WorldEmojiDay. Чества се на този ден всяка година, тъй като това е датата, показана в календара на емоджитата.

Светът почита Нелсън Мандела, гражданските права и наследството, оставено от покойния лидер, на 18 юли #MandelaDay.

На 24 юли е #NationalTequilaDay, когато вероятно ще видите множество публикации в социалните мрежи от марките текила.

На 29 юли е #NationalLipstickDay.

30 юли е Международният ден на приятелството, затова не забравяйте да използвате #FriendshipDay, когато публикувате за вашите най-добри приятели в социалните медии на този ден.

***

Фото корица: Pexels

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.