Ad
Ad
Ad

Правим месечното планиране и гледаме напред за най-добрите #хаштагове и интересни събития, които марките и рекламните специалисти е хубаво да имат предвид през месец юни.

Наградите MTV Movie & Film Awards (#MTVAwards) се провеждат на 5 юни.

#LondonFashionWeek се завръща в британската столица за три дни от 11-13 юни. Витрината на модната индустрия включва както мъжко, така и дамско облекло и е съставена от хибриден дигитално-физически график.

Нюйоркската Radio City Music Hall е домакин на най-продължителните годишни награди за театър в САЩ на 12 юни #TonyAwards.

#ArtBasel се провежда в Швейцария от 16 до 19 юни. Най-големият международен панаир за съвременно изкуство включва стотици водещи галерии от цял ​​свят, показващи творби на над 2500 артисти.

#FathersDay e на 19 юни и всяка година се пада в третата неделя на юни.

Във Франция международният рекламен фестивал #CannesLions се провежда от 20 до 24 юни. Годишното събитие е определено като най-голямото рекламно събитие.

Предстои голям кралски рожден ден на 21 юни, когато херцогът на Кеймбридж навършва 40. Принц Уилям вероятно знае, че рожденият му ден съвпада със #SummerSolstice – най-дългият ден в годината.

Елтън Джон стартира тазгодишната музикална поредица от концерти #BSTHydePark на 24 юни. Хитмейкърът се качва на сцената в Лондон, последван от изпълнители като The Rolling Stones, Pearl Jam, Adele, Eagles и Duran Duran за две седмици до 10 юли.

Завършваме месеца с емблематично британско спортно събитие. #Уимбълдън, който се провежда от 27 юни до 10 юли.

***

Фото корица: Pexels

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.