Ad
Ad
Ad

Много хора и в частност и предприемачи, преживяват моменти на зацикляне. Истинско.

Нормално е и много досадно.

Това, което разбрах е че зациклянето не е заради всичко, което трябва или не трябва да направим. Всъщност то се появява от незнанието откъде да започнем или неспособността ни да виждаме съществена част от пъзела.

Така наречените бели петна.

Но има решение за тях. Когато поканим още един чифт очи да погледне с нас на нас или работата, бизнеса ни.

Защото ден след ден седим в ниското, но когато сме толкова близо до всичката плява е трудно да видим в перспектива, както птица гледа от високо.

Плюс целия шум, който ни залива от интернет, заедно с нескончаемите стратегии и тактики и “трябва да направим” съвети – разсейват ни от това, което има истинско значение.

Затова и да имаш човек до себе си, който да погледне на целите ти заедно с теб и да ти даде и своята визия за бизнеса ти, ясно и обективно е така важно. Помага ти да се фокусираш и задвижиш напред.

Зацикляне можем да усетим във всяка сфера, включително и в продажбите.

Обикновено това става:

-когато има кратки срокове за непостижими цели

-рутина и липса на напредък

-липса на мотивация.

А  да сме успешни не изисква тонове време или нечовешки талант. Ти вече имаш каквото ти е необходимо за успеха – сега е време да го приложиш.

Няколко полезни стъпки:

1/Избери истината – хайде наистина да сме честни тук относно това, което желаеш и какво възнамеряваш да направиш, за да стигнеш точно там.

2/Изгради моментума – време е да оставиш страха и оправданията в миналото и да приложиш нужните действия, така че бизнеса ти, дейността ти да се придвижат напред сега.

3/Потенциалът – и вече е време да събереш всички парченца на пъзела, за да постигнеш дългоочаквания си успех.

Последвайте ни и в Instagram

Write A Comment