Ad
Ad
Ad

Work Vibe е рубрика за следващото поколение жени, които предефинират значението на работата според собствените си условия и виждания. Да имаш здрава визия е важно също толкова, колкото доброто зрение. Питаме вдъхновяващи дами за бизнeс вижданията и лайфстайла им.

Сезон 1, еп. 1

10 въпроса към Татяна Матева

Татяна Матева –  e приключенец, който обикаля света, за да събира знания и с визия по пътя си да привлича много себеподобни хора, за да си образува своето балонче, което е рай на земята. Основната й професия е маркетинг, но през последните години, тя съчетава това с организирането на пътешествия до Бали, Мексико, Коста Рика, Тайланд и Индия. Предстои събитието Отпускане, доверие и блаженство в Бали от 13 октомври 2022, за което все още можете да се запишете.

Наскоро прави и първия си подкаст, Blissgasmic Woman, с който вдъхновява всички жени да изживеят мечтите си, да живеят всеки ден с цялото си сърце и смело извън рамката на нашето общество. 

А последното и поприще е холистичния коучинг, за който учи към Нюйоркския институт IIN. Като коуч отново планира, да мотивира / напътства хората как да изградят мечтания си живот или бизнес.

1-Най добрият бизнес съвет, който си получавала?

Започни днес. Не, когато си готова, а днес. 

2- Бизнес съветът, който ти би дала?

Да правим това, което истински ни кефи, с последователни малки стъпки и тогава усилията, които ще правим, за да печелим пари ще са удоволствие за нас. 

3- Бизнес книга, която би препоръчала?

Определенo „The Almanack of Naval Ravikant“. Няма я преведена на български, но пък я има безплатно като pdf на navalmanack.com

4- Любим бизнес аутфит?

Винаги удобна рокля. Смятам, че дрехата трябва да е красива, но и удобна. Иначе бързаме да я свалим.

5- Любимо място за работа?

Сред вдъхновяващи хора. Много обичам да работя в кафетата в Убуд, Бали. Там енергията е толкова предприемаческа, че дори и да не си говориш с някой, попиваш. 

6- Как релаксираш след тежък работен ден?

Разхдоката в парка, особено като съм в София ми е задължителна. Природата обира стреса. 

7- Как се мотивираш в работата?

Чрез разговори с вдъхновяващи хора. Или като слушам/ чета историите на такива. 

8- Ако не правеше това, което работиш днес, къде щеше да си професионално?

Хмм, в живота си съм имала много кръстопъти. Не знам. Харесвам психологията, а като малка мечтаех да стана журналистка. Смятам, че сега сбъдвам тази си своя мечта с подската, който правя. 

Мечтая да напиша книга за жената извън рамката и нашата сила. 

9- Бизнес личност, на която се възхищаваш- защо?

О, много са. В България харесвам много Боряна Узунова от Nold. 

Иначе любимката ми навън е Mel Wells

10 – Кога се чувстваш най-креативна?

Когато съм спокойна и щастлива. Тогава духът ми е свободен да твори. 

***

Снимки: Теодора Керанова

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.