Ad
Ad
Ad
Lifestyle & Wellness

Блусът, наречен работа от вкъщи и как да се справим с него

Pinterest LinkedIn Tumblr

Работа от вкъщи. Тя дава творческа свобода, независимост и пълен контрол върху дневния план. Но също може да е много изолираща и доста често хората със свободни професии усещат напрежение и борба докато танцуват „блуса офиса в къщи“.

Днес, когато това важи за всички ни, някои идеи:

ОБЛЕЧЕТЕ СЕ

Стоенето по пижама цял ден не е препоръчително. Подготвяйте се за новия ден, така сякаш всеки ден имате срещи. Облечете се, направете си косата, грима и си сипете чаша кафе.

СЪЗДАЙТЕ СИ ПРОСТРАНТСВО

Дори да нямате специална стая, която да превърнете в свой кабинет, все пак можете да си отделите работно помещение. Изберете го, така че да ви е тихо, да няма какво да ви разейсва. Важно е също да превърнете това кътче в истинско работно място, което ви помага да усещате разликата, когато излизате от него и отивате в другата част от дома.

ДВИЖЕТЕ СЕ

Работата от вкъщи най-бързо хваща в капана на работно време без край. Планирайте си почивки, дневните дейности и правете упражнения. Сутринта можете да започне с пилатес, а вечер йогата и медитацията винаги се усещат много добре. Движението помага за почивката на мозъка и стимулира креативността.

ПРАВЕТЕ СИ ГРАФИЦИ И ПЛАНОВЕ

Един от най-големите бонуси на работата от вкъщи е, че създавате и следвате собствения си план. И все пак, тази свобода често води до лесно разсейване. Затова, следвайте плана за седмицата, будете се по едно и също време всяка сутрин, правете упражнения, насрочвайте си обаждания и онланй -срещи и ще сте по-щастливи, по-креативни и по-продуктивни.

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.