Ad
Ad
Ad

Не е изненада, че най-прекрасното време от годината се оказва и най-натовареното. От бляскави корпоративни партита до изпълнени със смях вечери с приятели, които продължават дълго след като последната свещ се е разтопила, Декември неизбежно е вълна от социални активности. Това е и вашето месечно извинение да се обличате и да се забавлявате по-добре от всякога. Затова се пригответе добре и заложете на блясъка – това е шик сезонът. Ето няколко идеи какво да облечете:

ЗА ФИРМЕНИЯ ПРАЗНИК

Дълга пола, съчетана с прилепнала камизолка и пухкаво палто.. това е идеалната комбинация за отпиване на шампанско и неработни разговори с колегите. В края на краищата, колко често се събирате с без нищо на дневен ред?

ЗА ВЕЧЕРЯ СЪС СЕМЕЙСТВОТО

Еко кожата е хит тази зима. Можете да комбинирате кожена пола и с пуловер или с елегантна риза, в зависимост от това колко изискани са вашите семейни събирания. Никога няма да сбъркате с червеното червило и не забравяйте да добавите и малко руменина на скулите.

ЗА ПРАЗНИЧНИ ПИТИЕТА С ПРИЯТЕЛИ

Ако все още не сте резервирали петък вечер за годишното изпращане в края на годината, това не значи, че петъците до 31 декември ще са тихи. Бъдете готови с външния си вид, който ще е шикозен. За подобни излизания вариант е двупластова прозрачна риза върху кожен панталон.

ЗА ПРАЗНИЧНИ ПОКАНИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ

Обиколете магазините за жилетка в цвят на коледна звезда и съчетайте с клоширан клин с пайети, чанта с дълга дръжка, която освобождава ръцете ви, и елегантно палто за завършек на визията.

ЗА ПОСРЕЩАНЕТО НА 2024

Влезте в новата година с блясък от глава до пети, токчета, на които ще издържите до полунощ, и блясък на шампанско върху клепачите.

ЗА ПОСРЕЩАНЕ У ДОМА

Плюшен анцуг и още по-плюшено одеяло. Димяща чаша с ментово горещо какао, маска за лице, която изглажда кожата и любима книга, за времето след като приключите със сериала. Това са малките луксове, които правят времето на дивана много по-уютно.

***

Снимки: Pexels

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.