Ad
Ad
Ad

Много жени се вдъхновяват от класическата визия на Коко Шанел, нейната изтънченост и елегантност. Но да притежаваш оригинални артикули на  Chanel в гардероба си е мечта u за всеки фешъниста. Затова решихме да ви представим идеи как да постигнете визия Chanel, които да ви послужат за вдъхновение за организиране на гардероба ви.

Простотата е ключът към истинската елегантност.

1. Избирайте класически цветове.

Най-бързият и лесен начин да се доближите до класическата визия на Chanel е като изберете изчистената изтънченост на черното и бялото  – така няма как да сбъркате. Други класически цветови опции са:

– Бяло, морско синьо, сиво и нюд.
– Бяло, черно и сиво.
– Бяло, златно (или сребърно) и черно.

Ако сте по-приключенски тип, не се колебайте да добавите цветове като; червено, кестеняво, бебешко розово, пастелно жълто или синьо.

Най-добрият цвят в целия свят е този, който те кара да се чувстваш добре.

2. Сако от туид.

Chanel е известна с използването на туид, вълнен креп, букле, жарсе – тъкани, документирани в много от колекциите й. Невероятен е начина, по който тези материи се усещат при носене. През 20-те години на миналия век Шанел се влюбва в туида и нейното сако се превръща в емблема.

Модата е архитектура: Всичко е въпрос на пропорции.

3. Украсете визията си с перли, брошка, колиета.

Да се целите към визия Chanel, без да добавите перли и украшения е като да излезете от вкъщи без телефон.  Независимо дали го правите семпло или наслоявате редица аксесоари, тези допълнения ще добавят щрих на съвършенство към вашата визия.

Едно момиче трябва да бъде две неща: стилна и невероятна.

4. Еспадрили, балеринки, двуцветни обувки с каишка.

Всички обичаме да носим удобни обувки, нали? А какво по-удобно от балеринки или еспадрили? Ако се стремите да постигнете височина и издължаване на крака, опитайте обувки на ток с контрастен заострен връх. Трети вариант е да изберете черни или бежови ботуши с дантела или ботуши с блоков ток.

Луксът трябва да е удобен, иначе не е лукс.

5. Капитонирана дамска чанта.

Коя  жена не мечтае за класическата чанта на Chanel в гардероба си? Нейните вечна красота и елегантност никога няма да слязат от подиума. Дамската чанта е любим аксесоар и когато е избрана добре, е идеалният завършек, който ще направи цялата ви визия успешна.

***

Фото: корица Unsplash

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.