Ad
Ad
Ad
Lifestyle & Wellness

Класическият тренч – най-добрата транссезонна връхна дреха

Pinterest LinkedIn Tumblr

Тренчът без съмнение е една от най-класическите и универсални връхни дрехи. Той е универсален, изискан и завинаги на мода. Толкова много палта влизат и излизат от мода, тенденциите при връхните дрехи постоянно се менят. Но тренчкотите никога не се оттеглят, и стават все по-добри и по-добри.

Измислен с практична цел по време на Първата световна война, тренчът отдавна е надхвърлил първоначалната си употреба и се е превърнал основен елемент в гардероба на влиятелни лица, модни редактори и всяка уважаваща стила си дама. Габардинът го прави идеален за дъждовни, но и по-меки дни, както и перфектен вариант за зимата, комбиниран с хубава и плътна плетена дреха отдолу.

Стилът му е вечен и е от онези облекла, които си заслужава да се инвестира в най-добрият, защото ще го носите години наред. Тренчовете са предпочитаните връхни дрехи от емблематични жени, като Одри Хепбърн, Меган Маркъл.

Стои прекрасно с джинси, кашмирен пуловер и кецове, както и с лека флорална рокля и токчета. Един стилен универсален продукт. А с цветовете можете да експериментирате – от класически камил до кариран и дори син.

Снимки: Unsplash

***

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.