Ad
Ad
Ad

Интериорният дизайн е изключително персонален, но все пак има някои насоки, съвети и трикове, към които да се придържате, ако искате да постигнете наистина вдъхновяващо пространство. Един от най-често задаваните въпроси, свързани с декорирането на пространството е:

Кои са ключовите интериорни елементи, които преобразяват стаята?

Да, аксесоарите са от ключово значение за това домът да се усеща наистина като дом. Те разказват много за това кой живее в него и даряват пространството с уникалност. Ето няколко бюджетни предложения за завършване на вашите стаи:

Растения

Първото нещо, което веднага предлагаме е да направите място за растенията. Растенията не само затоплят дома, но и добавят цветовете, които само майката природа може да направи. Няколко растения, разположени стратегически в дома, ще ви накарат да се почувствате по-леки, а гостите ви по-добре дошли. Силата на природата не спира да учудва.

View this post on Instagram

A post shared by Brumley Gap Designs|Ryan & Jen (@brumleygapdesigns)

Спомени от пътувания

Ако сте пътешественик, добавете подбрани предмети – спомени от вашите пътувания, които ще допълват историята, която разказва дома ви за вас . Например античен лъв, взет от пътуване до Африка, не само привлича вниманието, но може да предизвика любопитство и разговор.

Книгите

Книгите на масички за кафе са перфектният декоративен елемент, който да внесе цвят във вашия дом. Удивително е как книгите могат да оживят една стая само със своите корици. Възможностите са безкрайни: красиви книги за декорация, книги за пътешествия или такива за любимия ви град са чудесен избор. Декоративните книги са основен начин да включите своята личност в дома си, но не забравяйте и да ги прочетете, тъй като съдържанието им е не по-малко специално.

***

Фото корица: Unsplash

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.