Ad
Ad
Ad

Днес малко по един въпрос за растеж, който няма нищо общо с “бърз”, “лесен” или “доказан.

Кой е най-добрият начин да откриеш страстта си? Кой е най-бързият начин да отслабнеш? Какъв е най-сигурния начин да се освободиш от напрежението? Коя е номер 1 причината, поради която хората не преуспяват?

Ами..не знаем. И никой не знае. Освен ти самия. Но ще стигнем и дотам след малко.

Никой не знае верния за теб отговор, защото никой не познава историята ти, семейството ти, светлината ти, болката ти, копнежа и желанието ти, така както теб.

Няма да е лошо да се отпуснем от тази мания към бързите поправки, доказаните резултати и завидната експертиза. Разбира се, че искаме да узнаем как другите успяват. И обикновено този начин е много личен, свързан е с преминаване през трудности и натрупване на лична зрялост и мъдрост.

Но и да не забравяме, че всеки от нас си е една прекрасна комплексност.

Имаме си своите предпочитания и белези, чувствителни на допир, душа и енергийно тяло, кодирано с формули и остатъци от илюзии…. И всички се променяме – затова и отговора отвън невинаги може да е верния. Твоята ситуация заслужава известно разсъждение … някакво персонализиране.

И ето го и въпроса, който твърде често забравяме да се питаме, когато сме тръгнали на лов за решения:

А… кое ми отива?

Този въпрос разбива шаблони, часовници и методи.

А… кое ми отива?

Да откриете отговора – от извора на вашето здраве, гордост, връзка, колко печелите, как се обличате, пеете, как обичате и давате –изисква кураж за експериментиране. Защото не става така лесно, като по рецепта нито е логично, като потребителската фуния.

А може и да не отгатнете от първия път. Но свободата и силата ще са вашите и ще са ви точно по мярка.

***

Фото корица: Unsplash

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.