Ad
Ad
Ad

Има един горчив привкус, който се усеща, преди да се ангажираме с покупката на домашно фитнес оборудване. Една натрапчива мисъл в задната част на ума не спира да ни задава въпроса: Ще ми хареса ли да го използвам и след две седмици?

За такива моменти, в този материал споделяме няколко идеи за оборудване за тренировки у дома, с които няма да сбъркате.

Йога мат

Когато започнете да се занимавате с йога, обикновено си мислите, че всички постелки са еднакви – просто нещо, което поставяте, за да отделите тялото си от земята. Но вашата постелка за йога всъщност е решаваща част от вашето йога пътуване и гарантира, че вашите пози и движения са правилни и безопасни. Затова преди да закупите, проверете, попитайте, изберете най-подходящата за вас. Със сигурност вашият инструктор може да ви посъветва.

View this post on Instagram

A post shared by YogaVibeSofia (@yogavibesofia)

Въже за скачане

Най-добрият начин да загреете преди тренировка и е толкова лесно да го опаковате и носите със себе си, където и да отидете.

Travel Band

Ако пътувате често по работа и имате нужда от нещо, което можете да сложите в ръчния си багаж и да вземете със себе си, то това са фитнес ластиците.

Пейка

Списъкът с опции за упражнения с пейка е безкраен. Тя може да се използва за кардио и основни упражнения, движения с тежести в долната част на тялото – с толкова много варианти, никога няма да ви омръзне.

Домашна пътека за бягане

Можете изцяло да пренесете фитнес преживяването у дома и да бягате комфортно и безшумно в уюта на своя дом. А пътеката на Technogym ви дава възможност да направите това удоволствие и изцяло персонализирано.

Топка за пилатес

И накрая, но не на последно място, топката за пилатес – тя е икономично решение и издържа дълго. Независимо дали става въпрос за коремни преси или повдигания на крака, топката ще направи чудеса за вашите равновесие и координация.

***

Снимка корица: Unsplash

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.