Ad
Ad
Ad

Символичният край на лятото означава, че е време да загърбим небрежните кройки и игривите рокли. Тъжно, знаем, но това не означава, че от тук нататък трябва да сте изцяло бизнес. По-долу споделяме четири свежи (и цветни) стратегии за оформяне на стила, които да вдъхнат живот на вашия външен вид от 9 до 5.

КОСТЮМ

Изберете шик костюм или съчетайте отделните части, за да постигнете баланс, който да не изглежда толкова официален.

Вариант е и комбинацията на класически панталон с жилетка, като добавите очила с дебели рамки и обувки тип пантофки.

ИГРА С  ПРИНТОВЕТЕ

Риза с триъгълно деколте е корпоративна класика. Такава е и плисираната пола. Завършете визията с eлегантни обеци, велурена чанта и бели маратонки.

СМЕСЕТЕ ЦВЕТОВЕТЕ

Привличащите вниманието цветове, като розовото и жълтото ще са топ тази есен. Вариант е комбинацията на розов пуловер с пясъчни широки панталони.

СЪЧЕТАЙТЕ РАЗЛИЧНИ МАТЕРИИ И ТЕКСТУРИ

Контрастните материи могат да направят всяко облекло да изглежда (и да се усеща) свежо. Когато времето позволява, комбинирайте кожена пола с блуза с поло яка. Високи ботуши и подходящ колан се връзват перфектно.

ФИНАЛНИ ЩРИХИ

Чантичка с цип, за да разпределите по-добре работната си чанта, удобна жилетка, която да държите на бюрото си, шумоизолиращи слушалки за свободното време – хубавите неща, които държим наблизо около себе си.

***

Фото: Unsplash

Последвайте ни и в Instagram

Comments are closed.