Ad
Ad
Ad

Eдин сериал, който няма как да не ви препоръчаме да гледате. Предприемаческият дух, стартъп идеята, важността на общността, преследването на мечтата. Всичко, за което си говорим тук, но…

WeWork не е просто coworking пространство, идеята на Адам Нойман е да го превърне в глобална общност, която да промени света. Манталитетът на Адам „харчи, за да растеш“ обаче тласка компанията в огромни дългове, а той отказва да се поучи от миналите си грешки.  Тази  история е известна, като “голямата стартъп заблуда” и е изключително любопитно да се гледа в мини сериала WeCrashed на Apple TV+ , с безупречното участие на Джаред Лето и Ан Хатауей.

WeCrashed представя Адам Нойман като човек, който искрено вярва, че е роден да промени света. Предприемачът излъчва увереност – дори когато прокарва идеи за ританки с наколенки за бебета. Той не приема „Не“ за отговор и е усвоил изкуството да убеждава хората до съвършенство. Независимо дали подмамва съседа си да сподели храна или убеждава хората да инвестират огромни суми във визията му, Адам получава това, което иска и дразни другите, докато не му го дадат. С помощта на лицеви протези, тъмни контактни лещи и израелски акцент, Лето е живото олицетворение на упорития разрушител, който дяволски се стреми да надмине себе си.

По време на сериала Ан Хатауей улавя брилянтно изяжданата от несигурност Ребека Нойман (съпругата на Адам) и отчаяното й желание да постигне нещо свое. Като братовчедка на Гуинет Полтроу и съпруга на главния изпълнителен директор на „Компанията еднорог“, тя непрекъснато се опитва да се измъкне от сенките и да стигне до собствената си светлина и успех.

Фото кредит: APPLE TV+

Comments are closed.