Ad
Ad
Ad

Да преглеждаш стотиците качени в интернет изображения с тенденции в стила и модата е забавно и дори отпускащо преживяване. Но когато търсите да направите дългосрочни стилови актуализации в гардероба си е хубаво добре да обмислите посоката, по която ще поемете и защо не да отбележите и мнението на професионалистите. Затова питаме за топ тенденциите това лято Диана Захариева, една от основателките на сайта Fashion Inside

Моите 3 топ тенденции за лятото:

Ресни

Ресни – моят фаворит за лятото. Ресните на са нещо ново, и са подходящи за всеки сезон. Но през лятото ще ги виждаме навсякъде – рокли, поли, панталони, чанти. Игриви и закачливи, те придават сладко очарование на движенията ви.
Повече прочетете тук.

Плетените рокли

Плетените рокли „crochet” роклите и не само, е една възкресена ретро тенденция, която набира сила от няколко сезона, и мисля, че това лято ще избухне. Подходящи за стилизиране и за плаж и за вечерни разходки.
Повече прочетете тук.

Ленени костюми

Ленът е една от любимите материи на лятото, но през този сезон той завладява и градската среда. Най-често ще бъде под формата на елегантен костюм от сако и панталон в пастелен цвят. Съчетаването на прохладната материя с класическа кройка, ви гарантира елегантност и удобство през дните, когато трябва да останете в офиса.

***

Фото корица: Unsplash

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.