Ad
Ad
Ad
Lifestyle & Wellness

5 Home Entertaining инфлуенсъра, които ще ви вдъхновят за Коледната украса

Pinterest LinkedIn Tumblr

Коледа е само на крачка. Този свят ден в християнската религия и култура се свързва рождението на Исус Христос, дава началото на новото летоброене и е един от най-светлите празници в годината, които честваме с близките и семействата си, украсяваме къщите си, подготвяме традиционното меню.

Инфлуенсърите за home entertainment са в своята стихия по това време на годината, планират вечери и партита, рисуват пейзажи на масите за хранене, организират празници и украсяват домовете си. Тук ви срещаме с 5 интересни инфлуенсъра от този сегмент, от чиийто профили можете да почерпите идеи за празниците.

Home With Holly J

Базираната в Сиатъл, Холи Джоли, ръководи канала Home With Holly J. Майка е на четири деца и отразява рецепти, идеи за маси и декорации, както и организиране на забавления, партита и празници.

To Have and To Host

Лори Парсън е от Аризона, майка на три деца, запален готвач и ентусиазирана домакиня. Тя води блога To Have and To Host, където публикува забавни парти съвети и вдъхновение. Лори има 31,9 000 последователи в Instagram.

Hostess Today

Андреа Де Кастро е активна в  Instagram и TikTok, каналите й покриват темите  забавление, интериор, декор, хранене и рецепти под името Hostess Today.

Host To Perfection

Сестрите Барбара и Каролина водят блога Host To Perfection, който говори на широката дамска семейна публика.

Fashionable Hostess

Аманда Глък говори за декор, парти стил и забавление в своя блог Fashionable Hostess. Бивш моден PR и редактор на Style Me Pretty и The Nest. Тук ще  откриете идеи за  аранжиране на  маса и плата за сирена.

***

Фото корица: Unsplash

Последвайте ни и в Instagrаm

Comments are closed.