Ad
Ad
Ad

Има една тайна за бърза и лесна промяна на личното самочувствие и настроение: очилата. Независимо дали става дума за чифт големи слънчеви очила, спортни или ежедневни модели, експериментирането със стиловете и формите винаги допринася за промяна в стила.  

Въпреки че очилата следват тенденциите точно както облеклата, откриването на правилния чифт може да е много трудно – затова важно е да намерите тези, които пасват удобно и отговарят на формата на лицето ви.

Какви са тенденциите за лято 2023?

Помолихме за идеи и съвети Павел Цветков – управител на българската марка очила KWIAT.

Тази година се нуждаете от цветни стъкла

Още нещо, което се връща на мода от 70-те години на миналия век, са цветните стъкла. Всеки, който иска да е в тенденциите, трябва да има поне един чифт слънчеви очила, които са с жълти, оранжеви или дори зелени стъкла.

Модел KWIAT EXCLUSIVEKS EX 9194 E

Размерът има значение

Тази година модерни са както големите, така и малките и тесни очила. Нищо по средата.

Модел KWIAT EXCLUSIVEKW EX 9221 I

Позволете си креативност

Диоптричните рамки са неотлъчно с нас и са на лицето ни през по-голямата част от деня. Макар и тенденциозно да посягаме към класически дизайни и цветове, време е да разбием правилата и да внесем настроение в ежедневната визия. Тази година райето е на мода.

Модел KWIAT EXCLUSIVEKW EX 9228 E

Очилата, тип авиатор или бъбрек, са един от тези модели, които едва ли някога ще излязат от модните списания

Изключително разнообразни като материали за изработка на рамката и цветове на стъклата, този тип очила са подходящи за хората с по-правоъгълно лице.

Модел KWIAT REGULARKS 9626 B

Розово, розово, розово

Семпло или смело, наситено или пастелно – розовото тази година ще доминира сред слънчевите очила и диоптричните рамки. Изключително универсален цвят, който може лесно да се комбинира с почти всяка визия, розовият нюанс ще ви спечели и след това трудно ще можете да погледнете обратно към класическите цветове.

Модел KWIAT CHICKS CH 9056 C

За мъжете тази година особено модерни и предпочитани са слънчевите очила със зелени стъкла

Често действат успокояващо и освежаващо на човека, като се комбинират с разнообразие от модели и цветове рамки.

Модел KWIAT REGULARKS 9617 D

Източник снимки: Kwiat

Comments are closed.