Ad
Ad
Ad

Подкастът на Татяна Матева „Blissgasmic Woman“ – за жената създател, будител, вдъхновител, мечтател и всяка дръзнала да живее живота си истински, различно, извън рамка, с цялото си сърце. 

Темата на този епизод: Как да преодолеем страховете си с Ина Димитрова.

***

Episode Description. Здравейте и добре дошли в Blissgasmic Woman. Подкастът за жената създател, будител, вдъхновител, мечтател и всяка друга дръзнала да живее живота си истински, различно, извън рамка, с цялото си сърце. Аз съм Татяна Матева и нямам търпение да продължим нашите вдъхновяващи разговори и днес..
Мой гост днес е Ина Димитрова. Ина е един от най-добрите ни технически водолази, инструктор по гмуркане и е сред малцината в света, гмуркали се на под 200 метра дълбочина в открити води в Червено море. Тя е учила изкуство, а после следвала архитектура, но се отдава на дълбокото синьо, където открива и своята мисия. Ина е собственик и главен инструктор на най-голямото scuba diving училище в България Diving BG и е организатор на множество пътешествия по гмуркане по целия свят, както и в Бали, където има база на северния бряг на острова в emOcean Beach Boutique ризорт, Амед. Ина е и сертифициран учител по медитация. Това и още много много други неща е Ина.

Днес ще си говорим за:

За нашата мисия

За манифестирането на съкровенни желания

За гмуркането

За мечтите на големите

За местата, на които мечтаем да живеем

За танците

За медитациите, които Ина ще предлага в София от декември месец в София

За пътешествията

За номадите

За Бали

Как да преодолеем страховете си

За страха от смъртта

и как да се оставим да бъдем водени като жени. 

Приятно слушане!

***

Фото корица: Unsplash

Не пропускайте да последвате Woman Vibe в Instagrаm и Facebook

Comments are closed.